Het perfecte huwelijk!

Form iT is het perfecte huwelijk van Ruben Nijs Interieur en Hout Feyen. Na een jarenlange samenwerking achter de schermen sloegen beide bedrijven in 2022 officieel de handen in elkaar.  Form iT functioneert daarbij als dochterbedrijf van Hout Feyen. Form iT biedt een unieke doe-het-zelfformule voor het plaatsen van kasten op maat. Een persoonlijke aanpak en begeleiding staan daarbij centraal. Form iT en Hout Feyen blijven naast elkaar bestaan, maar delen de showroom in Dessel.

Form iT brengt de sterktes samen van beide partijen. Ruben Nijs Interieur investeerde in een eigen computergestuurd werkatelier en bouwde de afgelopen jaren heel wat ervaring op in de interieursector. Naast eigen interieurprojecten op maat specialiseerde het bedrijf zich in het leveren van op maat gemaakte kastmaterialen voor plaatsingsbedrijven.

Hout Feyen

Hout Feyen beschikt als houthandel over een uitgebreide toonzaal. Al vele jaren vinden particulieren, doe-het-zelvers en professionals de weg naar de talrijke demonstratieopstellingen van houten vloeren, deuren, gevelbekleding,…. Een interieurvormgeefster helpt bij het maken van de nodige stijl- en materiaalkeuzes. Daarnaast kan je in de toonzaal steeds terecht voor technische toelichting en tips voor de plaatsing.

Unieke doe-het-zelfformule

Onder impuls van Form iT werd de toonzaal van Hout Feyen uitgebreid met demonstratieopstellingen van kasten op maat. Doe-het-zelvers krijgen er alle ondersteuning en begeleiding om hun eigen maatkast samen te stellen. In het werkatelier wordt uiteindelijk het bouwpakket vakkundig voorbereid.

Ook voor professionals

Naast particuliere doe-het-zelvers werkt Form iT voor professionele interieurbouwers en kastenbedrijven. Zij doen beroep op Form iT voor de werkvoorbereiding van hun materialen, al dan aangevuld met het ontvangst en begeleiding van klanten in de toonzaal. Hierdoor kunnen deze bedrijven zich maximaal focussen op het plaatsen van de kasten.