Kasten op maat? Doe het zelf én bespaar!

Droom je van een prachtige dressing? Je berging voorzien van handige plafondhoge opbergkasten? Je woonkamer de finishing touch geven met een uniek televisiemeubel? Je slaapkamer of inkomhal afwerken met ingebouwde kasten op maat? Met onze unieke doe-het-zelfformule voor inbouwkasten of kasten op maat is alles mogelijk en bespaar je de volledige plaatsingskosten.

Waarom kiezen voor kasten op maat?

Inbouwkasten of kasten op maat zijn bijzonder populair. Door de kamersbrede of plafondhoge afwerking benut je elke vierkante centimeter. Maatkasten vormen de perfecte oplossing in iedere ruimte. Ze geven een duurzame meerwaarde aan je woning.

Dankzij de kleur- en materiaalkeuzes krijg je bovendien een unieke kans om je interieur de stijlvolle uitstraling te geven die je voor ogen hebt. 

Bespaar op de plaatsingskosten

Jammer genoeg zijn ingebouwde maatkasten niet goedkoop. 

Aanvullend op de materiaalkosten vereist het maken van kasten bijzonder veel arbeidsuren. Na bespreking in de toonzaal volgt uw persoonlijke offerte. 

De uiteindelijke realisatie start met de zorgvuldige werkvoorbereiding in het atelier. Alles moet op maat gezaagd en gefreesd worden. Vervolgens komt de plaatsing en finale afwerking. 

Onze doe-het-zelfformule maakt inbouwkasten betaalbaar voor iedereen. 

Je mag rekenen op begeleiding in elke stap. Zo spaar je de volledige plaatsings- en afwerkingskosten uit. 

Haalbaar voor elke gemotiveerde doe-het-zelver

Onze unieke aanpak maakt het voor elke gemotiveerde doe-het-zelver haalbaar om zelf kasten op maat te plaatsen. 

Je mag rekenen op persoonlijk advies en begeleiding om je ideeën en eigen schetsvoorstel om te zetten naar een haalbaar technisch ontwerp. 

Vervolgens creëren wij op maat een  handig bouwpakket, mét plan en duidelijke labels op alle onderdelen. 

Met de nodige tips kan je vervolgens zelf aan de slag voor de plaatsing. Je hebt alleen een schroefmachine en een waterpas nodig. 

Een tafelzaag en schaafmachine zijn handig voor de afwerkingslatten, maar zijn niet noodzakelijk. Je kan deze ook gewoon gratis door ons laten verzagen volgens de aangeduide afmetingen. 

Een probleempje tijdens het plaatsen? Wij blijven steeds bereikbaar! 

Welke soort maatkasten zijn mogelijk met onze formule? 

Wij werken volledig op maat en kennen amper beperkingen. Zowel voor de afmetingen, materialen als kleuren heb je de vrije keuze. Met onze formule maak je zelf je…

  • … dressing

  • … plafondhoge slaapkamerkasten

  • … kamerbrede bergingkasten

  • … stijlvolle maatkasten voor de inkomhal

  • … uniek televisiemeubel op maat

  • … geïntegreerde zolderkasten