Laat je inspireren in onze showroom

Je eigen ideeën en schetsontwerp krijgen verder vorm in onze showroom. We luisteren allereerst naar je wensen en verwachtingen. Vervolgens tonen we je de talrijke mogelijkheden aan de hand van verschillende demonstratieopstellingen. Je krijgt persoonlijk advies en begeleiding van onze interieurspecialist voor het maken van de juiste materiaal- en kleurkeuzes.

Heb je al eerste ideeën voor jouw kast op maat? Zet ze dan met een eenvoudig schetsontwerp op papier. Breng ook de ruwe afmetingen van de ruimte en de kast mee. Je bent dan volledig klaar om langs te komen in onze showroom, waar je mag rekenen op persoonlijk advies en alle nodige begeleiding.

Begeleiding

We leggen je graag uit hoe onze unieke doe-het-zelfformule werkt. Met onze unieke aanpak en persoonlijke begeleiding bereikt elke doe-het-zelver het beoogde doel: zijn eigen kast op maat plaatsen en perfect afwerken. 

Wanneer welkom?

Tijdens onze openingsuren ben je altijd welkom om je te laten inspireren in onze showroom. Wil je wachttijden vermijden en zeker zijn dat we alle tijd voor jouw droomkasten kunnen vrijmaken? Maak dan vooraf je afspraak