Samenwerking met plaatsingsbedrijven

Meerdere plaatsingsbedrijven van kasten op maat werken nauw samen met Form iT. Wij streven steeds naar een langdurig partnership. Verschillende samenwerkingsformules zijn mogelijk. Ook voor allerlei freeswerken ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij een samenwerking met Form iT kunnen plaatsingsbedrijven zich volledig concentreren op hun sterkte: het plaatsen en afwerken van inbouwkasten of kasten op maat.

All-in formule: klantbegeleiding én werkvoorbereiding

Voor sommige plaatsingsbedrijven voeren wij het volledige voortraject uit, inclusief het technisch ontwerp en de voorbereiding van alle materialen in het werkatelier. 

In dat geval nodigen we jouw klanten uit in onze showroom. We tonen hen de verschillende mogelijkheden en luisteren naar hun wensen. Op basis hiervan werken we de kasten op maat volledig uit. 

Jij ontvangt een prijsvoorstel voor de materialen. Je verwerkt dit in een eigen prijsofferte voor de eindklant, inclusief de plaatsing. 

Wanneer de offerte wordt goedgekeurd, zorg jij voor de definitieve opmetingen. Vervolgens gaan wij in ons werkatelier aan de slag voor het zagen, frezen en afplakken van alle materialen.  Jij verzorgt de finale plaatsing en afwerking. De facturatie aan de eindklant verloopt via jou. 

Alleen de werkvoorbereiding

Bij deze formule komen wij niet in beeld bij de eindklant. Je verzorgt zelf het volledige ontwerptraject in samenwerking met de eindklant, waarbij je ons finaal een gedetailleerde zaaglijst bezorgt. Op basis hiervan ontvang je een prijsofferte. 

Wanneer de eindklant de opdracht goedkeurt, verzagen en frezen wij de gewenste materialen in ons werkatelier. Jij staat vervolgens in voor de plaatsing en afwerking.  

Freeswerken op maat

Zoek je een gespecialiseerde partner voor het uitvoeren van allerlei freeswerken in hout. Contacteer Form iT. Wij klaren de klus!

Freeswerken voor kleine of grote series. Denk aan mallen voor beton bekistingen, speciale vormen, tafelbladen,…

Ons machinepark omvat o.a.

  • CNC: Homag Centateq P-110 - 5 assige freesmachine
  • Kantenlijmer: Brandt KDF
  • Zaagmachine: Altendorf Pro Drive